En Tripp Uppåt I Landet

Nu är då Riksfinalen i årets Rockkarusellen-tävling avslutat och vinnaren är korad. Av 16 band som var med i finalen så vann Clara Lindsjö från Uppsala i år. Vi säger grattis till henne och tackar för en trevlig lördag i Uppsala. Men hur var det egentligen då? Jo, jag ska berätta lite kort.

Vädret var inte på vår sida denna lördag kan jag säga. Regn mest hela dagen, så det var tur att vi var inomhus för det mesta av dagen. På bussen upp drog festen igång för oss Monoskons-fans och vänner och ölen minskade märkbart, även om det mesta låg så fint och oåtkomligt nere i bagageluckan. Det gick åt senare under kvällen istället... Väl framme i Uppsala fick vi ströva omskring i staden i två timmar innan själva tävlingen började, så det blev en rundvandring för att lära känna stan lite bättre och sedan lunch. Äta bör man annars dör man. Tillbaka på placet to be satte Nassim Al Fakir igång röjet och första bandet intog scenen. Vi fick även höra under kvällens gång om hans lilla Bolibompaincident då han fick improvicera i direktsändning.
Ni kan se resultatet HÄR. Ren underhållning.

Tävlingen fortsatte till klockan var 22 och vinnaren skulle utses. Och vi vet ju nu vem det var. När allt väl var slut var klockan halv tolv och det var en hel timme kvar tills vår buss till Stockholm skulle komma. Men det gjorde inte oss något. Med 50 pers ute i sommarvärmen (eller kylan för den delen) med bandmedlemmar som sprang runt lite här och var så fanns det gott om saker att roa sig åt och med. Lite trumjam med Aron & Co bjöds det också på innan bussen äntligen kom. Tyvärr så var inte denna busschafför lika snäll som han vi hade på ditvägen, så vår så kallade "Partybuss" fick inte leva upp till sitt namn riktigt. Men det blev nice i allafall och jag får tacka alla som som var där!

Checka in jamet i nattens mörker:Monoskons är även numera känt som Nassims största fanclub...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0