It's Time For Tylösand

Sådär gott folk, nu är tiden inne! I morgon, fredag åker jag ned till Halmstad för att gå livräddarkursen! Vad tiden går fort, jobbat två veckor och redan juli. Jag har inte insett allvaret än så jag lär väl gå in i den väggen snart...

Kram på mig, dig och honom!


Titta vi är på TV!

Inspelning under Kristi flygare-helgen!

http://svtplay.se/v/2447652/livraddare_gor_skillnadFörsmak av sommaren

Hemma från ett soligt Tylösand. Det finns inget bättre ställe än det när det är fint väder! Dagana har fyllts med soliga dagar, storfixardagar, filminspelning och träningspass i massor (bräda, springa, navigation) så det har varit härligt. Kvällarna har blivit grillkvällar med oslagbara solnedgångar. Just nu känns det som om semestern är slut men som tur är har den bara börjat. Jag ska ner igen i juli på riktigt i tre veckor, jag har aldrig längtat så mycket! Då blir det livräddarutbildning!

S A T A N

Men för i helv*tes j*vla f***ing skit! Försov mig-> ingen frukost-> släpa tunga väskor-> sen till jobbet-> jobbet strular-> har glömt massa grejer hemma-> släpa väskor igen-> hämta grejer-> lång bilresa-> inget mer Photoshop så jag kan inte längre fixa mina f***ing bilder från Tentapub ordentligt! Ahhh! Jag svär och jag gör det med all rätt!

Jag är i Tylösand iallafall...


RSS 2.0