Man plockar på sig!

Efter många bra studentpresenter så har jag nu varit och införskaffat välbehövliga saker för framtiden. Cervera var namnet, och det är inte ofta man handlar något som man inte får använda på direkten. Målet var några riktigt snygga bestick så det blev ett tufft beslut för lilla Amanda. Hon är inte så bra på att bestämma sig som ni vet. Men ut ur affären kom hon med två kassar innehållande ett helt nytt tallrikset i två delar, bestick och bra köksknivar. Uuuh farligt! Men jag känner mig nöjd, inget porslin krossat än så länge. Nu längtar jag nästan tills jag får en egen lägenhet så jag kan använda allt. Då bjuder jag på middag!






Regn regn regn...

... kommer vi någonsin få tillbaka sommarvärmen igen?

Good Charlotte

Konsert på Debaser Medis. Härligt drag med bara powerlåtar! Sjukt bra! Vi som var där var de tre A:na : Amanda, Alexandra och Alice. Sedan kom Alex syrra Angelica också så det blev väl fyra A då. Som tur för oss så regnade det denna dag så kön blev inte så lång utanför, så det räckte med att stå ute och finta sig mellan regndropparna i en halvtimma, ändå fick man stå längst fram. Det är helt OK! Här är några av mina bilder från kvällen. Kommentera gärna!
















Ricky (som sålde tröjor), jag och basisten!
(Han tyckte om min tröja, kände bara att jag behövde nämna det)


Här också Alice med The Crew. Söta!

At home

2 veckor går fort och nu är man hemma i Stockholm igen. Regnet tog jag med mig, men det behövdes nog också av vad jag kan bedöma. Väl hemma verkar allt vara sig likt, solbrännan uträknad. Nu börjar strödagarna igen. Men inte så länge till för sen i augusti ska jag ner till GBG och jobba, om man får kalla det det. Bevaka en vecka på evenemang är inte helt fel. Jag blir nästan nervös, men ååh va roligt!

The Ark

Onsdagskonsert med The Ark.








Livräddarna bevakar, och fotar.

Liv 2A -10

Första kursen är nu avslutad och klar och här är bilder från slutprovet i sjukvård och vattendelen. Just nu känner jag mig taggad men samtidigt livrädd för att jag själv ska gå denna kurs nästa år. Det kommer bli hur tufft som helst, tolka det som man vill. En livräddarutbildning är aldrig fel att ha i bakfickan, och när man får umgås med såna här bästa människor så kan det inte bli bättre. Det blir till att biffa upp sig till nästa sommar då...








En så kallad "Buskfest"








Refresh!



Jag vet att jag har varit usel på att blogga den här veckan, men saken är den att jag har inte varit hemma en enda dag eller kväll för att vi varit upptagna med det ena och det andra och roat oss. Så det har varit svårt att hålla takten uppe med bloggandet. Men nu ska jag försöka uppdatera er lite.

Vi har haft väldigt varmt väder och har badat varje dag, och så har jag och Alexandra varit så duktiga och sprungit 5 km till stranden två gånger den här veckan, annars har vi cyklat. Detta ska fortsätta nu nästa vecka, fast det där med cyklandet vet jag inte... växlarna på min cykel fungerar inte som de ska så man klarar ju nästan inte att komma framåt på plan mark, så trögt är det. Då springer jag hellre. I torsdags var vi på Leif Lounge och parta med Peter Siepen, några buskfester har avverkats och i går var det bankett och Natti då Livräddarkursen stod som klara livräddare efter 2 hårda veckor. Lite bilder om det kommer snarast!

Tråkigt är det nu idag söndag, då mina otroligt underbara och beskyddande lifesavers Oskar och Steven åker hem till sitt. Även många andra nya kontakter har jobbat klart för i sommar så nu blir det en ny vecka med nya ansikten. Jag kommer sakna er och hoppas vi ses om inte allt för lång tid igen! Kram på er alla!

...

Som bevis eller bara något att lägga upp så visar jag nu en video från Solgården på Hotel Tylösand.



Darin - You're Out Of My Life

Vi var först!

Nu när ni sitter framför Tv-apparaterna eller står på skansen och väntar för fullt på att Darin ska gå upp på Allsångens scen så är jag inte lika hyper. För jag såg honom nämligen i söndags tillsammans med Sanna Nielsen då de uppträdde med några låtar var!

Helt gratis. Vissa har det bra.


Då det regnar...

...finns det inte så mycket mer att göra än att gå på Ullared, Gekå och BK. Vi har shoppat loss!




Ska vi hänga med? Ja!

Jag visste att det skulle bli en del party för oss den här tiden, men jag hade nog inte tänkt att det skulle börja med det samma! På ankomstdagen har livräddarna fest ute på soldäcket med mat, frukt och dricka. Sen blir vi inbjudna av "husvärd/grannen" Joel för att hänga med ut till Halmstads nattliv för att fira hans 19 års dag. Fullt upp! Denna vecka ska vi även hinna med Måndagsklubben, Peter Siepen på torsdag och bankett på lördag. Dagarna emellan är inte planerade men man vet aldrig vad som kommer upp!

Arrived!

Hej hopp flygresan gick bra trots en del förseningar. Vi fick faktiskt åka propellerplan, det ser man inte ofta nu för tiden. Roligt! Väl av planet möts man av en vägg av värme, ungefär em sådan man hade åkt ifrån i Stockholm, så då blev kvällsdoppet ett faktum! Äntligen framme!




Vi letade molnfigurer... Kolla hunden!

Adios Amigos!

Javisst är detta något att fira! Imorgon åker vi; Jag och Alex! Och vet ni va, jag tror att jag har packat klart nu. (undrar hur det går för Alexandra... hon verkar väldigt upptagen med att få med sig allt nu såhär på småtimmarna) Outfiten inför flygresan är uttänkt och efter att ha klurat och pressat ned resterande föremål sedan gårdagen så ligger det mesta på plats. Nu är det bara datorn som behövs läggas ned. Som ni märker blir det lite svårt just nu... Så jag ska inte lämna er helt och hållet nu. Från och med i morgon så kommer min blogg förvandlas till en mer eller mindre fotoblogg om vad vi utsätter oss för under dessa veckor. Mycket foton har vi räknat med att ta! Hoppas ni vill följa med oss på våra äventyr!

Ny film!

Woho jag såg precis att det kommer en parodifilm på Twilight-filmerna bland annat och jag tror att jag kommer gilla den skarpt! Vampires Suck heter den och trailerna finns tillgänglig, jag fick några skratt faktiskt. Jag kommer vara den första i biljettkön när den väl kommer ut. Räkna med det! Nu ska jag ut på äventyr i staden med Kim Kim så vi syns senare ikväll! Ciao!


För liten väska!?

Såhär två dagar innan jag ska åka inser jag ett problem... JAG HAR PACKAT ALLDELES FÖR MYCKET SAKER! Som vanligt. Min väska är överfull och då har jag bara lagt ned kläderna! Varför lyckas man alltid med detta varje år man ska dit ner, jag lär mig aldrig. Jag kan lova er och mig själv att jag inte kommer använda ens hälften av allt, men man måste vara förberedd på alla sorters väder...  Jag får lösa det imorgon då allt annat ska ned i den förnedrade resväskan! Åh pain! Nu ska jag försöka få lite sömn, om vissa tonåringar utanför mitt fönster kunde hålla tyst och gå hem någon gång... detta lär bli en lång natt.

Problems will appear...

...when I decide to wake up.

Städa javisst!

Vart tog det fina vädret vägen? Okej jag vet att tjatar mycket om det men jag känner att det är ett viktigt ämne nu såhär dagar innan jag ska åka. Vill ju inte ta med mig regnrusk när jag åker bort sen. Och nej jag vet, det är inte regnrusk-väder ute nu, det är fortfarande varmt även fast inte solen syns till. Man borde gå ut men det har inte jag gjort. Jag har städat mitt rum som sedan länge har behövt en liten uppfräshning. Så nu när det är klart kan jag smälla upp resväskan och börja packa äntligen. Jag känner att jag är lite sent ute nu, brukar egentligen packa ca 2 veckor innan jag ska till Tylösand, och nu är det bara fyra dagar kvar tills planet lyfter. Men som tur är har jag skrivit en packningslista. Jag kan bara hoppas att allt står med på den men det kan jag nästan lova er att det gör det inte på långa vägar! Brukar alltid glömma någonting. Det viktigaste är bikinin, fast dem kan jag ju inte packa ned än... jag kanske vill, nej jag VILL bada innan jag åker! Det är ju det bästa som finns! Jag tror jag ska skaffa mig en badkompis någon dag framöver om någon har lust. Vad säger ni?


Ser en silhuet, du forsvinder med det samme

Sådär ja, nu är bloggen sommarfixad och klar för resan till västkusten! Känns bra men har lite annat att fixa också innan jag åker, musik till exempel. Kanske ska fixa en bra CD till hemresan med bil, för man vet ju hur radiosignalen är på den sträckan... Därför kollar jag nu igenom min musik för att klura ut vad man ska ha för nåt. Troligtvis något partyaktigt för jag har nämligen fastnat för "Natteravn" med dansken Rasmus Seebach och Basshunters nya låt " Saturday" Det kan man kalla party! Åh jag vill åka nu!


Två, Tre, Fyra...


Nowhere to run and nowhere to hide
You're scared of the truth, I'm tired of the lies
Cause who I am
Is where you want to be

Don't act like an angel
You've fallen again
You're no superhero
I've found in the end

Fin låt värd att lyssna på: Lie to me - 12 Stones

! <3 !

Woohoo! 3OH!3:s nya album finns nu på Spotify! De har kommit med några hits under årets gång och vem har missat "My first kiss" feat. Ke$ha som är den nyaste!? Nu är de här igen, Lyssna!

3OH!3 - Streets Of Gold

Sunday Bloody Sunday

Helgen är över och jag är rätt nöjd med hur den utspelade sig. Igår blev det till och med middag hos Julia med några numera gamla klasskompisar. Och med vädret som vu har haft så var det inget annat än bra! Mina ben är nu täckta av myggbett och det är inte alls skönt. Tror jag är känslig mot såna bett. Nu tänkte jag jobba lite till på min bloggdesign, Bajbaj!

Påväg ut...

Jag har fixat mig klart och väntar nu på att Kim och Alice ska komma över en stund. Sen ska vi ut till parken! Nu är jag pepp! Kan ni inte komma NU!!! Partymusiken är på högsta volym och just nu spelas... "Bag in da box"???

Not the plan

Jag trodde inte jag var så populär att en helt random snubbe skulle sätta sig bredvid mig på en bänk i Farsta Centrum och prata öppenhjärtat och predika om religion, islam och rättigheter och sedan ivrigt vill erbjuda mig något som jag kan läsa. Iofs så är jag van vid att skumma människor pratar med mig på tunnelbanan och så, men nu har det gått ett steg längre! Vad kommer här näst liksom? Det är tur att man har vänner som Mimmi som kan uppenbara sig och rädda mig ur situationen! En tur på en halvtimme och jag hann bränna 1000 kr, alltså HELA mitt studiebidrag (det sista) på mediciner. Det var inte direkt enligt planen. Mitt glädjerus från imorse sjönk plötsligt ganska raskt mot botten när jag vet att jag inte har så mycket pengar längre. Men lite som finns kvar ska spenderas imorgon då två sassy, upper eastside-tjejer håller en picknick av något slag med tillbehör i parken, få får vi se om det kommer några fler och fyller på. I så fall hör av er till mig! Kärlek till er <3

Ska vi ta ett parti, Uno?

Hör och häpna, idag har jag varit utanför dörren! Hela dagen! Jag har nämligen varit hos morfar för att fixa båten så att den hinner bli klar innan den här sommaren är slut. Det är ju snart... Medans han och mamma gjorde båten fin så sprang jag och Charlie runt och busade med vattenslangen och bror min rent av badade till sist i vattenstrålarna. Så jag blev alltså inte blötast. En film hann vi med också, för detta tog verkligen tid. Längre än vad jag hade lust med. Jag hade planerat att hinna träffa Kim också men så blev det inte. Jag hoppas på att få träffa henne imorgon eller senare i veckan istället. Hoppas hon vill det också? För att nämna en ytterligare sak så fyllde Albin år idag! (igår nu då för klockan är över 00.00, men det räknar vi inte med nu) Ett hipp hurra för honom! Men vi fick inte tillfälle att fira, nej för han är på festival och inte här. Är det inte dags att komma hem nu?












RSS 2.0