Fix och trix

Nu har jag tagit mig tid och fixat lite kategorier till bloggen. Kände att den behövdes städas lite för att få lite struktur och finess. Sen har jag bestämt mig för att göra en ny design för jag är ganska trött på mitt nuvarande bloggutseende så så blir det. Problemet är att jag har ingen aning om hur jag vill ha den, men jag får väl sitta och klura lite så löser det sig väl. Men bra ska det bli! Tillslut...


What Have I Done




Knaaak

Härlig dag idag. Förmiddagen hände inget speciellt men på tunnelbanan mot pappas place så träffar jag på Kim och Alice! Vad är oddsen liksom? Jag blev väldigt glad för sällskapet och väl framme hos pappsen fick jag min efterlängtade massage för mina outhärdligt stela axlar. Behöver jag nämna att det knakade? Det är tur att man har en far som kan sånna välbehövliga saker som detta när det behövs. Tack! Snart ska jag försöka börja träna upp mig igen så att man tål lite mer slitage, eller blir jag mer skadade då?... det får tiden utvisa.


Not good

Oj då, klockan är halv fyra på natten till måndag, fåglarna har börjat sitt morgonkvitter och jag sitter fortfarande uppe framför datorn och gör ingenting, som vanligt så att säga. Mina ögonlock väger cementblock men jag vill inte sova. Vet inte varför heller men det är så jag känner. Så jag sitter uppe en stund till och redigerar gamla bilder.


Inget varar för evigt

Mitt projekt är slut. Nu har jag lyckats ta mig igenom 1763 sparade screenshoots av min favoritfilm (om jag inte har nämnt det tidigare) "Den Lilla Sjöjungfrun". Nu ligger alla på rätt plats och i en och samma mapp och det känns bra att jag kan kolla igenom den när jag vill! Det är bara att ta fram papper och penna för här ska målas av! Känner att jag måste friska upp mina kunskaper i teckning, det var ett tag sen man målade nu. Bäst att sätta igång nu innan man tappar allt. Men juste nej det går ju inte, jag har annat att göra. Jag får väl börja från scratch sen. Det blir tufft, eller nåt. Aaotch mina axlar is killing me! Ett råd från en mindre kunnig; sluta aldrig träna. Du får bara ont när musklerna försvinner, that's what's going on i mina axlar. De klarar tydligen inte av någonting längre. Snart kommer de försvinna för gott. Hejdå bredaxlad tjej, hej det motsatta! (Vissa kanske ser det som något positivt men det gör inte jag) Jag får väl åka till The coach (pappa) nästa vecka och be snällt om en massage så att spänningarna släpper, sen får jag allt ta och skärpa mig! Jag har tre skärp i garderoben, det får bli en utav dem. 

PS: Imorgon kommer bror hem så nu slipper jag känna mig ensam längre.

 

It's hard to tell

Who owns my heart? Is it love or is it art?
Cause the way you got your body movin' got me confusin'
And I can't tell if it's the beat or sparks

Creation shows me what to do. I'm dancing on the floor with you and when you touch my hand I go crazy. The music tells me what to feel. I like you now. But is it real by the time we say goodnight. I don't know if this is right. I feel you coming through my veins.
Am I into you or is it music to blaime?


Kände för att lätta på hjärtat lite
// Amanda


Foto: Alexandra

Glad Midsommar!

Hoppas ni får en bra midsommar och förhoppningsvis inget regn! Passa på att sjunga några snapsvisor och drick mycket så ni inte får vätskebrist och annat tråkigt... Själv ska jag fira på en strand i förorten med Amanda, det kommer bli soft.

// Amanda


Twilightfans

Finns det några Twilightfans där ute (dum fråga) så kan ni kolla hit ett slag. De finns nämligen i Sims-form har jag kommit fram till i mitt downloadsökande. Här är Bella och Edward i egen hög person, men ha ha tyvärr kan jag inte ladda ned dem. Är de likt orginalet tycker ni?

 

Stylish!

Jag sitter för tillfället och letar nedladdningar till The Sims 2 (ja, jag spelar fortfarande 2:an. Där finns det i allafall snygga grejer och människorna ser inte ut som aliens) och har nu funnit flera designer outfits från t ex Michael Kors och Valentino som folk har tolkat och kopierat och gjort till kläder i spelet. De är duktiga får jag säga. Kolla på dessa!

  
M. Kors & Balmain

 
Gucci & Valentino

// Amanda


Pick o pack

Nu är sommaren här på riktigt igen, de senaste dagarna är beviset på det. Inte ett enda moln och jag är överlycklig! Efter att ja njutit i solen en stund så har jag uträttat dagens utföranden. Jag träffade my sister Amanda i Farsta där vi traskade igenom i lagom fart och införskaffade dessa saker:

Kuvert och pennor - Nu kan jag göra tackkorten kompletta
En bikini underdel - så att jag kan bada överhuvudtaget i sommar.
Parfym - Eftersom mamma använde upp min egna, mm min nya favorit!
Frimärken - Skit vad dyrt det är när man ska ha många sådana - 12 = 72 kr! Det är som jag alltid har sagt... Det kostar att ligga på topp!

Nu har c/o segemyr börjat så jag ska skutta iväg till tv:n för att se på denna ljuvligt roliga favorit i repris!

// Amanda

Vilken härlig dag! La la la la...

Solen strålar i storstaden och det har jag tagit vara på idag. Träffade Alex-gull i stan för en liten shoppingrunda, då vi köpte nya bikinis, men för min del blev det bara överdelen. Nu kommer vi va finfina på stranden i sommar. Lite lunch på det och sen en paus på kajen för att göra änderna sällskap. Hur härligt som helst! Jag känner mig lite småtrött nu faktiskt efter alla soltimmar man har fått. Nu ska jag fylla på matsäcken lite med en god middag jag lagar själv. Fisk. Sen måste jag faktiskt göra klart mina kort så att jag kan skicka ut dem snart. Det är bra Amanda, ta tag i det bara! Det kommer bli shiiitbra! Speciellt nu när jag lyssnar på min nygjorda spelningslista på Spotify; bara akustiska låtar. Dags att fortsätta med maten...mitt tips till er är att gå ut i solen en stund om ni inte redan har gjort det, det är dags nu. Ut och njut!

// Amanda


Vi fortsätter på ämnet

När vi ändå är i temat "ny musik" så tänkte jag dela med mig av ännu en video. Denna gång Justin Bieber's "Somebody to love" Varför undrar ni då? Jo jag satt och kollade igenom den och upptäckte tidigt vilken jävla snygg video det var. Dansen sitter och effekterna i skiftet mellan karaktärerna är ruskigt snyggt. Början till någonstans i mitten av videon är absolut bäst. I like and I hope you like it too!

// Amanda


No, She Can't!


Tävla med Miley Cyrus

Japp, detta är senaste nytt från Miley. Låten släpps 23 juni, alltså i övermorgon och här är videon till den. Och jag håller fullständigt med henne, jag kan också get a bit crazy and can't be tamed! Jag har väl någon slags förkärlek till Disney's artister så detta är inget undantag. Jag gillar det helt enkelt. Surprise Surprise!
Checka in!

// Amanda

En Helg i Sveriges Paradis

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen från en tripp till Tylösand och woho vad härligt jag har haft det! Efter en 5 timmar lång bilresa med lite körning för min del och nästan en krock med ett rådjur så var vi äntligen framme. Hela helgen kan nog sammanfattas med dessa ord; spa, vänner, party och mat (och däribland väldigt god mat; oxfilé och kyckling med tillbehör. Jag känner mig nästan lite bortskämd). På spat passade jag på att simma några längder, det var nämligen några månader sedan sen sist, och det är RIKTIGT, riktigt illa från min sida. Men det har jag nu börjat göra något åt. Sedan på banketten på Leif Lounge blev det mycket tal och hyllningar från några livräddare och andra inom sls, och det med all rätt. Det var så fint att man själv nästan blev lite rörd. Tänk vad fint folk det vistas där, jag saknar er redan. Det är tur att jag kommer ner snart igen en lite längre tid, annars skulle jag med stor sannolikhet avlida! Då ska partyt som startades i lördags fortsätta i två veckor till med mee included! Här näst följer lite bilder jag tog under helgen...

// Amanda










Snabbvisit

Hej hopp såhär mitt i natten! Idag har jag varit i staden och kollat in Salem Al Fakir och Familjen med Albin, Kim och Alice. Bra tryck med människor var det. Som avslutning ägnade jag och Kim oss åt att fota oss i en trappa i Gamla Stan och oj va kul vi hade! Efter ett antal glides nerför barnvagnsrännan så finns blåmärken lite här och var så då måste vi ha kört på rätt bra. Jag har inte sett bilderna än men de har väl sin charm.

Nu är det natten till fredag och om ungefär 12 timmar så bär det av mot sydligare stater, för jag ska ned till Tylösand i helgen! Det är värt ett tjoohooo! Bort från bröllopsfirandet i huvudstaden för att träffa alla livräddare och få vara med på ett litet fint jubileum och bankett på Tylöhus istället. Förlåt mig Viktoria för att jag dissar ditt bröllop, men jag ska ge dig en tröst; jag spelar in det. För jag ska sedan parta hela natten lång på högsta växeln! Nej kanske inte riktigt, men jag ska ha kul i allafall. En annan sak som är trevlig är att jag faktiskt ska bo på Gessles hotell den här gången, i jämförelse mot alla andra gånger då man är där för andra ändamål. Och man vet aldrig, det kanske blir en liten spa-helg? Det förvånar mig inte om den mesta delen av tiden kommer spenderas i poolen (eller möjligtvis havet.) Med lite fint väder kan allt hända. Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag! Kram på er alla!

// Amanda


Jubileum!

Det är nu 2 veckor sedan jag tog studenten! Helt sjukt konstigt! Detta tänkte jag skulle firas med bilder på mig och mina vänner i min dåvarande klass med mössorna på, när den fortfarande var fin och fräsch. Någon mer än jag som vill ta studenten nästa år igen?

















// Amanda

På egen hand

Hittade en låt som jag tyckte var ganska härlig att lyssna på. Bandet heter James Yuill och jag syftar på låten On your own. Jag har aldrig hört bandet tidigare och det är förståeligt när jag lyssnar på tidigare album och inser att det inte är mycket som tilltalar mig. Men detta nya låtmaterial de kommer med är rätt bra och jag fastnar för det. Om du har Spotify kan du lyssna på den här. Andra låtar som kan va kul att ha kolla på är This Sweet Love, The Ghost och No Pins Allowed.

// Amanda

Crashed!



Happ, nu blir det inge mer Guitar Hero eller någe annat kul spel, för nu har tydligen mitt PS2 crashat eller något i den stilen för den kan nämligen inte läsa skivorna längre. (Vad var det jag sa, mina teknikprylar försvinner en efter en...) Vet inte vad som har hänt, det var inte jag i allafall. Vad ska man göra nu då? All ledig tid som jag har nu och jag kan inte slösa bort den med lite underbar gametime! Ha ha nu låter jag nästan som en spelnörd men man kan väl säga att jag är lite av en sån så det gör ingenting. Hur ska ja överleva! Jag vill ha en ny konsoll nu! Jag får väl spendera tiden ute i solen som alla andra svenskar när det är sommarhysteri. Och bra är väl det, såhär sista lediga sommaren ska man väl ta vara på. Så nu sticker jag till stranden och badar.

// Amanda

Kyssvänliga bilder




Här är bilden som Stefan Söderström från Expressen tog på publiken.
Jag tycker mig se att jag står där i mitten i en grön jacka.
Mina bilder kan ni se som följande, och snälla, kommentera så gärna!

    
I kö utanför Stadion

    
Väntan...

  
Förbanden Mustasch och Europe - Joey mosar kameramannen.
..................................................................................................................................................................

   
    
    



// Amanda


Boom!



Fler bilder kommer inom kort...

Konsert med stort K!

KISS!

Ja, en puss är precis vad de får av mig. Efter att ha stått och köat sedan kl. 3 (som ändå inte alls är länge eftersom morsan var så seg på att stiga upp från sin skönhetssömn. Min lösning på det problemet blev Kiss-skivan på högsta volym och ropa TAGGA!) Men det visade sig inte göra så mycket då vi fick stå nästan längst fram i ståplatskön och fick band som gav garanti att stå framme vid scenen, så kunde det inte börjat mycket bättre. Jag tog plats mitt framför scen med några personer framför mig. Jag var nöjd redan då, för jag trodde att kön skulle vara längre och jag skulle hamna vid mixerbordet ungefär. Men så blev det inte, för där stod jag och trängdes med andra KISS-fans istället, Mamma gick bak efter ett tag så nu vet jag hur det är att stå alldeles ensam i publikhavet. Inte helt fel ändå.

Förbanden drog igång, Mustasch först och sen Europe. De var väl sådär, ljudet var kasst och tråkigt ljus att fota i så inte många foton blev det där. Men sen började den riktiga showen och då blev det bättre på alla sätt! Konserten bestod av mycket eld, fyrverkerier och show och det bjöds på flygande bandmedlemmar, gitarr-riff med en liten twist och en guitar-smash i slutet. Bästa låten enligt mig var "I was made for lovin'you", resten av låtlistan kan du se nedan. Det var klart värd konsert som jag hade hoppats på och vi klarade oss från regn största delen av dagen. Under själva konserten kände man ändå inte dropparna som föll ned. Allt slutade 23.30 och då var man fin och mör i ryggen och resten av kroppen och kunde gå till tunnelbanan med gott humör (nästan) för att ställa sig i ännu en kö för att komma igenom spärrarna, så kan man säga att hela dagen bestod av en enda lång kö?

Låt för låt:

1. Modern Day Delilah
2. Cold Gin
3. Let Me Go Rock N Roll
4. Firehouse
5. Say Yeah
6. Deuce
7. Crazy Crazy Nights
8. Dr. Love
9. Shock Me
10. I'm An Animal
11. 100 000 Years
12. Love It Loud
13. Love Gun
14. Black Diamond
15. Detroit Rock City

Extranummer:

16. Beth
17. Lick It Up
18. Shout It Out Loud
19. I Was Made For Lovin' You
20. God Gave Rock N Roll To You II
21. Rock And Roll All Night

Jag lägger in min video också. Den är inte bra men charmig. Det är inte lätt att hålla kameran stilla när jag själv virvlar runt i folkmassorna när de blev helt till sig, så resultatet blev detta. Bilderna kommer i nästa inlägg.




// Amanda

Kizz!!!




Imorgon gäller det, då blir det till stadion för att se KISS! Åh vad jag längtar (det är mycket jag längtar till nu...) men det kommer bli awesome! Ståplats har jag och då blir det till att köa också. Då hoppas man ju på lite fint väder fram mot kvällen så att man slipper stå i ösregnet under hela upplevelsen, men det ska tydligen inte bli så mycket regn men man kan aldrig lite på de så kallade "väderexperterna". Jag hoppas på en värd konsert!

// Amanda

Till ***

Det är härligt vad man kan hitta mycket musik! Nu har jag en liten överraskning till en fin person. Jag tänker inte berätta till vem den är, för när denne person hör detta hoppas jag att den förstår det själv. Klicka på länken för att lyssna!

Vad kan det vara...

// Amanda

Dancefloor Hits For You

Här Kim! (och ni andra också för den delen) Nu kommer lite fler musiktips!

Spotifylistor har ju blivit populära och ett så kallat "spotifykrig" kan lätt uppstå om man är många vänner med en dator. För att göra allt ännu lite jobbigare så har jag några extra partylåtar att slåss om, så varsågoda, en lista på det fina antalet 7 som är allra bäst! Let the war begin!

1. Lazee - Do it
2. Taio Cruz - Come on girl
3. Robyn - Dancing on my own
4. Sia - Clap your hands
5. Black eyed peas - Rock that body
6. Familjen - Kom säger dom
7. Ke$ha - VIP

// Amanda

Tylösand

Jag längtar, jag längtar och ni skulle bara veta hur mycket jag längtar! Till paradiset i Sverige, Tylösand och bara vara, bada och umgås med alla livräddare och Alex sötis! Bara en månad kvar...











// Amanda

Does it work?

Ja jag vet, jag har inget liv. Jag är bara inne på massa randomgrejor och försöker göra det trista livet lite roligare. Så nu tänkte jag dela med mig lite av den saken. Okej killar, och tjejer för den delen, nu är det dags för ett test med onödig faktabas. Ni är ute på krogen, på promenad eller gott och väl vid parkeringsautomaten och ser värsta puddingen och bara är tvungna att säga något till denne. Då är det ju alltid bra att ha någon bra öppningsline, så här kommer några 1:a klassiga tips för den modiga!

- "Om jag följer med dig hem, behåller du mig då?"

- "Ursäkta, jag har tappat bort min nalle. Kan jag få krama dig istället?"

- "Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?!"

- "Dina kläder skulle se bra ut i en hög brevid min säng!"

- "Är det nåt speciellt du vill ha till frukost imorrn?"

- "Vill du se min imitation av Naken-Janne?"

- "Du är den perfekta inredingen; du passar perfekt på golvet, lutad mot väggen, i soffan och i sängen"

- "Om mitt högra ben var julafton, och mitt vänstra nyårsafton. Skulle du vilja hälsa på i mellandagarna?"

- "Pax för dig!"

- "Synd att jag inte tog med fiskespöt, för då kanske det hade nappat."

Eller kanske bara kort och gott - "ööh? vill du följa med hem kanske?" eller "Hej, fina skor..."

Nå vad tycker ni? Tror ni någon skulle funkat på riktigt?
Jag är mest road över att någon har kommit på dessa och är glad för ett litet skratt. Min favorit är nu mer "Pax för dig!" och mina lyckokänslor skulle nå höjdarsiffror om någon drog den för mig! För min egen del ska jag nog köra på "Hej, fina skor" och se vart jag kom på den... Om någon vill så kan ni ju testa och se om någon av dessa fungerar och sedan meddela mig om hur det gick? Fler tips finns på raggningsrepliker.se.

// Amanda

Ledsen gubbe

Jag måste bara säga att jag känner mig ganska dissad. Inte en enda människa vill prata med mig, har jag gjort något fel? Eftersom jag nu blivit eremit så får jag hålla mig uppdaterad i det sociala livet genom Youtube, så här kommer lite tips om ni känner er lika ensamma som jag. Vissa klipp kan ta lite tid att ladda, men ha tålamod. Det är värt det.

Idag blir det tema Stockholm Live.

- Bamse Berättarröst
- Kodjo Akolor (rekommenderas!)
- Mårten Andersson
- Johan Glans (måste ses!)

Om någon vill ta upp kontakten med moi igen så är det bara att höra av sig så ska jag tänka över saken.

// Amanda

I Know What U Meen

Tiden går långsamt framåt, jag känner lukten av mina fina blommor blandat med min unkna studentmössa som fortfarande luktar öl och vad det nu kan vara. Tankarna på studenten får mig att lysa upp till en stor solstråle. Sånt kan man ägna sig åt när man väntar på Denise som ska bli klar med sin körlektion och komma hit så att vi kan fortsätta med vårat IQ-test. Annars idag har vi tittat på små barn som uppträtt på en skola och det är konstigt hur mycket man känner igen sig själv från när man var mindre. Jag minns att jag uppträdde till Vengaboys låt Boom Boom Boom om den nu hette så, och tyckte att jag var skitduktig. Nu såhär i efterhand förstår jag att det kanske inte var riktigt så bra som jag ansåg då. Men det var säkert bra underhållning.

// Amanda


Arbetslös dag 1

Är det såhär det känns att vara arbetslös? Det är ju faktiskt rätt nice, fast det lär jag ta tillbaka igen om några månader. Idag var jag på arbetsförmedlingen för att skriva in sig eller vad man nu gör, men det fick vi ju inte gjort. Man var tvungen att anmäla sig på nätet först och sedan ha med betyg och annat skit så jag och Alex hoppade det för idag och gick runt i Forum istället. Vi tittade lite på bikinis och jag hittade ett par underkläder. Hurra vad roligt det är och handla! Nu ska jag hitta på något att göra, blir nog att jag drar över till Albin ett tag. Ha en skön kväll!

// Amanda

Skratt och åter skratt

Ja då var det bara lördagen kvar att berätta om, för på söndagar händer det ju inget på i allafall. Mamma skulle springa Marathon och jag bestämde mig för att möta Alex och Wiktoria för att fota starten och kika om man fick någon glimt av morsan. Men den idéen insåg jag var ganska dum när jag såg hur många som startade. När alla hade sprungit förbi gick vi och tog en korv med bröd och satte oss på stadion en stund för att sedan dra vidare till Skrattstock som håller till på Långholmen varje år när det är folk som springer i stan. Där är en komikerfestival där massa komiker, kända som okända som uppträder och underhåller oss Stockholmare. Men W följde inte med dit. Väl där träffade vi Alexs granne Fredrik och hans polare samt Sara som är en gammal bekant från förr. Med några hamburgare var och lite cider när man lyssnar på roligheter, då kan det inte bli bättre. Komiker ni borde kolla in är bland andra Al Pitcher från Nya Zeeland och David Druid som jag fastnade för. Det finns tyvärr inte så mycket bra med dem på Youtube men dessa länkar är okej. Hoppas att klippen från festivalen kommer upp sedan för det var sjukt kul. Jag var på skrattstock för två år sedan då Björn Gustafsson uppträdde, det var sjukt bra. Den kan du kolla in HÄR. Kan nog tipsa om fler komikerklipp imorgon, men nu måste jag sova. Imorgon blir det arbetsförmedlingen.

// Amanda

Kusin! Du har också tagit studenten!

Japp då var det 4 juni och det var dags för ännu ett studentfirande, Jessica tog studenten! Vid ca 15.00 kom jag och pappsen fram till Östhammar där mottagningen var och studentprinsessan fanns på plats i finfin vit klänning och mössa. Mina tre andra kusiner Sandra, Linn och Rebecca var också där såklart plus släkten och några nya ansikten. Trevligt var det, god mat bjöds, lite älgskytte provades på (nej det var inte helt sant) och det blev turnering i det bästa sommarspelet någonsin; Kubb, där killarna mötte tjejerna... jag fick i allafall vinna en gång. YES! En stor grattiskram till dig kusin! Längtar tills nästa gång vi ses!

// Amanda

Lite bilder från dagen:


Jessica fick en cykel i present.


De är laddade.


Kubbturnering.




Tårta.




Sandra.


Linn och Rebecca.

Vi kom, vi såg, vi segrade!

Oj oj oj, vilka dagar! Vilken dag! Torsdag - min egen student, fredag - kusin Jessicas student om lördag - marathon och skrattstock. Nu har jag mycket att berätta om, men jag tycker att vi tar det ettappvis, stegvis eller hur man nu vill säga. Jag börjar från början med min student...

Student 2010!

Japp, självklart börjar allt med champanjefrukost hos Ida i Skuru. Varmt och skönt var det, nästan lite för varmt till och med, så inget regn fick vi. Ni ser, SMHI hade fel... igen. Allt hade löst sig med flaket också så vi hade en bra dag att se fram emot. Ett tips till alla blivande studenter - anlita INTE Festkungen!!! Ni kommer bli blåsta så det stänker om det! Men tillbaka till champanjen, vi hade en trevlig stund tillsammans vi i bildklassen och några från musik hängde på också. Sedan bar det av mot skolan till klockan 10 för att sedan äta studentlunch. Potatis och rostbiff blev det med tårta som efterrätt. Mums. Jag fick då ingen tårta pga allergier såklart men glass med jordgubbar är inte illa det heller. Fotografering och Aulan kom  tätt inpå och sedan var man framme vid den stora händelsen; utspringet. Vilken härlig känsla det var, springa och skrika allt man har och mötas utav kameror och glada miner. Jag var så glad att champanjeflaskan föll till marken med ett kras och där står vi och skrattar åt det. Mot flaket! Jag måste säga att det var det härligaste med hela dagen. Blåmärken i all ära men fan va kul det var.

På mottagningen blev man inte lika omkramad dock med tanke på hur jag såg ut och luktade. Men  efter en dusch så var allt frid och fröjd, utom mitt eget mående. Men inget stoppar mig, slutskivan nästa och där började racet igen en aning, fast inte fullt lika hårt eftersom det var kusins student dagen efter!

Avslutningsvis måste jag få tacka för en fin student och mottagning och tack till alla i min klass för alla år. Jag kommer sakna er mycket. Puss! Foton från hela dagen finns på Facebook.



// Amanda

Dan före doppardan!


Hej alla läsare!

Nu är det såhär att jag tar studenten imorgon. Det mesta är fixat; huset städat, kläderna bestämda och jag har till och med klippt mitt eget håt idag. Fint är det, nu är det bara naglarna kvar och sedan fixet imorgon. Sedan bär det av till Ida där hela klassen ska ha champanjefrukost! Jag är så taggad så jag har ont i magen. Sedan kommer dagen fyllas med lunch, fotografering, utspring, flakåkning, mottagning och slutskiva. Oj oj oj nu blev det mycket. Ja som ni förstår så kommer jag inte ha en endaste liten chans att blogga något under det kommande dygnet, men sen... BAAM! så kommer värsta megainlägget som ni får kämpa er igenom! Hahaha hurra!

Kan för övrigt berätta att vi hade tårtdesign-tävling på sista designlektionen idag och jag (eller ja, jag gjorde inte så mycket), Wiktoria, Alexandra och Kim gjorde en grop-tårta som skulle symbolisera typ jordens undergång/ att vi förskönar det hemska som sker i världen... Vi hade satt vindruvor på en taggig ananastopp. Riktigt classy måste jag säga. Jag diggade Ida, Malin, Carro och Elins tårta också som var en alien. När allt var klart var det bara att käka upp de tårtor vi hade gjort, även om vissa inte var så goda. Jag visade även min Stockholmsbild för min lärare som jag gjorde igår kväll, så nu hoppas jag att det står MVG på mitt betygspapper när jag hämtar ut det. Jag tänker inte visa den här för den gör sig inge fin såhär digitalt. Nu måste jag kila iväg, vi ses ute i vimlet!

// Amanda


Album att checka in

Eftersom det blev efterfrågningar på att jag skulle blogga mer om musik, tips och allt annat tillhörande i ämnet, så sätter jag fart med detsamma! Jag har mycket att dela med mig av från mitt breda utbud av musikgenrer. Idag tipsar jag om Erik Grönwalls nya album "Somewhere between a rock and a hard place" som nu finns tillgängligt på spotify. Senare kommer Christina Aguileras nya album så det är något att se fram emot.

// Amanda

RSS 2.0