Studiedag forts.

Plusgrader, solen skiner, gruset försvinner från gatorna, fåglarna kvittrar, vårkänslor...
Påsken är nära och det börjar äntligen gå åt rätt håll. Inge mer snö!
(väderprognoserna ignorerar vi för tillfället) Har gått i Hammarby Sjö idag efter att ha vart i skolan och njutit av solen. Vi fann då ett riktigt nice ställe att hänga på! Dit ska vi gå igen vid ett senare tillfälle... visste ni förresten att man kan skanna påsar?
Nu ska jag måla projektarbete.

oOo Amanda oOo


Studiedag

Idag, tisdag 30/3 -10 har jag studiedag. Ändå så sitter jag här i skolan.
Behöver skriva på projektrapporten som ska vara inne på torsdag, så det är bara att bita i!
Har dock trevligt sällskap bestående av Alex, Kim och Wiktoria så jag ska inte klaga!

oOo Amanda oOo

Livräddartävling!


Efter att inte haft tillgång till internet under helgen så kommer nu en liten resumé,
dag för dag om hur min helg i stort sett har gått till.


Fredag:

Allt packande tog såklart längre tid än man tänkt sig. När man inte kan bestämma partyblåsa och väskan inte räcker till, då är det inte lätt. Starten gick från Stadion vid 17.30 i en minibuss med 9 pers, och när man ska sitta i bilen de närmaste 6 timmarna får man se till att underhålla sig själv. Det var precis vad vi gjorde. Det dröjde inte länge innan vi i baksätet tog fram denna resas färdkost; öl, cider och whisky. Vad vi inte visste om då var att Martin; vår egen norrman, har en väldigt liten blåsa. 1 stopp innan maten och 2 efter… totalt 4 toastopp blev det och efter detta så är uttryck som ”Är vi framme snart” och ”jag måste kissa” och att
"göra en Martin" kända bland oss. 23.30 kom vi äntligen fram till livräddarhuset där vi skulle bo men i säng kom man inte förrän vid 1.


Lördag:

Nått vackert väder fick vi då inte, grått o trist var det. Sjukvården startade inte förrän 12.30 så det blev en seg väntan. För första gången var jag inte nervös innan tävlingens början, vilket jag är besviken på. Det är alltid nyttigt att vara lite nervös, då presterar man bättre. Men vi klarade oss igenom banan rätt ok, jag klantade väl mig lite men men… bassänglagkappen gick därimot bättre. Vi var 8 tiondelar från att komma till final, men en fjärdeplats är inte fy skam! På bilden nedan är mitt lag in action! Kvällen avslutades med bankett och disco på Per Gessles hotell.


Söndag:

Upp klockan 8 för ett morgondopp i havet - Tylösandstranden
(fast då vi ställt fram till sommartid så blev det kl. 9).
Uppfriskande var det allt, det kan man inte förneka,
även om det inkluderar bortdomnade fötter och iskall vind.
Hemresan bestod mest av ett ihålligt sovande.
Nu är det skönt att vara hemma iallafall.
Ska försöka samla krafterna igen tills imorgon då en sista vecka börjar innan det blir påsklov. Längtar!

oOo Amanda oOo


Beslut taget

Japp, filmning blev det trots allt. Det utspelade sig lite random i Kungsträdgårdens tunnelbanestation, där alla turister och andra människor säkert tyckte vi var dumma i huvudet, för filmen är lite speciell. Men vem bryr sig. Nu återstår (förhoppningsvis) bara klippning så är filmen klar sen.

Rapporten skrev jag lite på hemma, men den är långt ifrån klar. Resten av tiden gick åt till att skriva en packningslista, packa och göra mat. Sedan fick man även besök av Mr Basist
(som btw har ett namn: Albin) innan det var dags för träning. Tylösandspokalen slår till i helgen så då måste man tagga till! Uppdatering om den kommer senare i helgen. Usch jag börjar nästan bli lite nervös...
...körlektion och en 5-timmars resa imorgon...Nu måste jag packa klart!


oOo Amanda oOo

Beslutsångest

Torsdag. Värt och gå till skolan. Nej.
Vaknade imorse av väckarklockan men trött som jag var somnade jag såklart om. Men duktig som jag är pallrar jag mig iväg till dagens första lektion, si sådär en 40 min sen och som tur är så är jag inte ensam på den fronten, så jag slapp min lärares mördande blickar och får leva än en dag. Nu väntar ett beslut om vi ska filma projekt och skriva rapport i skolan eller ej... eller om man ska skjuta upp det ännu en gång.

oOo Amanda oOo


Seriöst?

Sitter o kollar igenom min bilder och titta vad jag hitta! Bilden är från ett varuhus när Kim och hennes lilla "familj" i baksätet åkte iväg för att köpa väggfärg, a while ago.
Högklassig. Verkligen. Varför kom inte denna film på bio!?
oOo Amanda oOo


Biljetter???

Detta är en cool snubbe, vare sig ni vill eller inte!
Och han ska komma hit till Stockholm och ha en liten spelning på Berns den 31 mars och jag har ingen aning om hur man ska fixa biljetter till denna! Det finns ingen info någonstans!
Det är bara tack vare Spotify som jag har fått nys om detta evenemang, där man även kan vinna 2 biljetter, och gissa vem som är med i den tävlingen om inte JAG! Nu kan man bara hoppas på det bästa.
Adam Lambert

oOo Amanda oOo


Musik

Hey, Soul Sister - Train...

... den går på repeat!
!

Nu börjar man känna att slutet är nära... på riktigt!
Jag har nämligen hämtat min studentmössa idag!
Jag lyckades även få med mig min bror ut i solen en stund. Jag vet inte hur vi kom in på ämnet men under denna promenad fick jag höra att han tydligen känt sig "som en fullis" efter att han druckit "Kalle Sprätt" med Kiwi-smak" efter ett träningspass. Hur nu en 8-åring vet hur det känns är en annan fråga... Nu ska jag tagga till, det blir GH i kväll!!!

oOo Amanda oOo

En ledig dag

Studiedag i skolan och jag hade tänkt att jag skulle få något vettigt gjort idag, men som det brukar vara i mitt liv så blev dagen inte som jag tänkt mig. Upptäcker när jag vaknar att solen inte vill vara på min sida, så där sprack min fotoidé... Istället sätter jag mig med Jesse och får en lärorik lektion i bloggdesign av Kim tills det blir dags för avfärd mot Ackis för att dansa HipHop. Freestyle... koreografi... måste leta reda på vår danslåt så att man kan öva.

Först efter en lång och trevlig stadsvandring med Mr Basist kommer man hem vid 22 lite småhungrig och trött.
MEN ICKE FÅR MAN SOVA! Nej det är onödigt, här ska fixas arbete till morgondagen...

oOo Amanda oOo


Min blogg

Funderar starkt på att fixa till min blogg...
Men det kommer jag inte hinna innan jag träningen.
Får väl ta det vid ett senare tillfälle, men kanske hinner fixa en bakgrund nu.
Stay tuned!

RSS 2.0