To the head, to the side...

Är så trött på min bloggdesign nu så jag har bara lust att slänga den i väggen! Men jag vet inte vad jag ska ha istället, hittar inga roliga bilder och nya har jag inte tagit heller. Det är dags att fixa detta så att den blir som den är tänkt att vara, hur nu det är kan man fråga sig. Eftersom jag är ledig idag så kanske jag ska ta tag i det. Någon som har några idéer? Jag tror jag har en...

Fotomässan 2010

Ännu en fotomässa avklarad och jag verkar aldrig lära mig att skriva ordet fotomässa rätt. Fotmässa och fotmassa blir det bara. Det är inte lätt när det är svårt. Men tillbaka till ämnet, jag gick runt och strosade i min ensamhet några varv runt hallen och lyssnade på några seminarium. Nu mera sörjer jag ännu mer att jag inte har PS då jag blev rejält uppdaterad.
Det står som delad förstaplats på min önskelista! Men dagen var annars super! 
Photoshoot


Bingo Rimér var på plats och signerade sin nya bok. Detta exemplar är nu mitt.


Ute i Örebro

Första gången av två som jag nu åker till Örebro inom loppet av en vecka. Nästa gång blir nästa helg. Hälsade på moster Lotta och pojkvännen Christoffer, samt morbror med fru kom också dit, så en liten rundvandring i den lilla fina staden blev det plus en härligt god middag på Pitchers. Jag tog en kycklingfilé-burgare för er info och det var supergott verkligen! Första gången jag någonsin tar en hamburgare på resturant tror jag, brukar bli annan mat för min del. Men nu har jag fler valmöjligheter. Lite taskiga bilder bjuder jag på... sorry for that.

 
Åkte upp i den så kallade "Svampen"


Utsikt över hela(?) Örebro


Påväg mot middag.


Åka SJ-tåg

Lönen är inne, tågbiljetterna betalda och imorgon åker jag till Örebro för att hälsa på moster med flera. Hem kommer jag igenkl. 22.57 så det blir en kort visit. Det ska bli skönt att komma bort lite, bara inte minusgraderna blir för många. Det klarar inte jag och min kappa. Har gett upp min jakt på vinterjacka nu när den jag ville ha är slut, så jag får genomlida denna vinter också. Får trösta mig med något annat. Kram på er!

Isfläckar

Jobbat idag också, denna gång på Sturegatan. Snön yr vilt på marken och vi har fått en julgran i trapphuset så julstämningen är på topp! Bara en nervält blomkruka som förstör lite. Fick sluta tidigare så jag tog en sväng i de lite finare kvartererna i Stockholm. Det blir mer och mer Stureplan för min del så snart kommer jag vara skadad. Nej jag köpte ingenting men hittade massor av roliga/fina/avundsvärda saker. Var på jakt efter en vinterjacka men hittade istället bara en sjukt snygg pilotjacka, en tjocktröja och ett par stövlar. Tyvärr kan jag bara köpa en av de sakerna...

Fick mig en syn av NK:s julskyltningsfönster också. Måste säga att det var väldigt häftigt gjort i år. Det bör ni åka in för att se. Inte bara jultema där inte. Egypten bland andra. Fint var det, men sen sa mina axlar ifrån och jag drog mig mot tunnelbanan och satte mig på rumpan på vägen dit för att känna om den var hård. Det var den. Jag kanske inte skulle kollat det mitt på Hötorget. Man lär sig av sina misstag, nu ska jag iväg på livräddning. Ha en fin kväll!

Can I ask you on a...

Ehm... jo, ja. Blev jag just utbjuden på dejt? Det verkar så.  Tydligen så har jag nu tackat ja (?) till att ta en after work någon dag, mysigt. Haha detta är ju roligt! Hur gick det här till? Det vet jag inte själv. Iofs så har jag väntat på/fruktat/längtat efter denna dag men trodde aldrig det skulle bli såhär snabbt inpå. Ja, när man sitter ensam kan ju allt hända. Jag gillar min kollegas reaktion när jag sa vad som hänt när hon varit borta. Mycket intressant tyckte hon. Jag med. Frågan är nu bara hur jag ska göra...

Vad är egentligen rätt och fel när det gäller sånt här, när man inte är helt säker på sina känslor? Jag har ingen bra erfarenhet av detta på långa vägar. Det är nästan så att man ska tacka ja för att prova på bara. Men då visar man bara en taskig sida mot medpartern. Eller? En dejt är ju heller inte ett kvitto på att man ska leva ihop resten av livet, mer en test ifall man passar ihop eller inte. Är inte det mitt dilemma måntro. Så anser jag. Aah jag vet inte! Vad detta var svårt. Nu tänker jag igenom det för mycket igen. Man ska bara låta svaret komma till en själv, det blir bäst så. Synd att det tar en sån himlans tid bara, jag har INGET tålamod! Jaja det är lång tid kvar innan detta VERKLIGEN kommer inträffa, för jobbar inte där förrän om några veckor igen. Då får jag tänka över saken en eller flera gånger om...

FotomässanI helgen är det dags för fotomässan igen och jag kommer vara på plats. Tur för mig som har vunnit biljetter till denna tillställning också! Vid min sida kommer Kim att finnas, är det fler som kommer?

Denna gång har jag kollat igenom lite vad som bjuds på och vilka semiarier som blir. En naturfotograf som Frans Lanting kommer ställa ut och hålla några tal så det tänker jag inte missa, naturfoto som jag älskar själv! Jag hoppas på en riktigt inspirerande och härlig mässa med massa tävlingar och annat skoj. Den kommer nog ta upp en hel dag för mig, men vad gör väl det. Det är konst.

Once, Twice, Trice, Fries

What a day! Idag har varit en så sjuukt trevlig dag så ni skulle bara veta! Är så otroligt glad just nu och har varit det helt allmänt från morgon till kväll. Det var länge sedan jag var så här "lycklig" och o'boy vad jag har saknat den känslan! Kan det vara för att jag jobbar på ett roligt ställe den här veckan? Eller för att jag har pratat med roligt folk hela dagen? Kanske är det för att jag känt mig pigg och fräsch? Eller så kan det vara för att jag åkte på livräddningsträning och gjorde mig själv stolt? JA det kan det! Tack så mycket någon som vill ta åt sig äran, detta behövde jag big time.

I dagens horoskop i Metro stod det idag att jag skulle mixa nytta med nöje och att idag var en dag att göra vänskapskretsarna starkare. Rent ut sagt -I did, or tried to at least. Sådant brukar inte tilltala mig men detta var roligt! Inte ens snöstormen som är påväg kan rubba mitt humör nu! Lalala!


:)

Spenderade hela dagen igår med Kim och det var härligt värre! Precis vad jag behövde just nu, tack för en bra dag tjejen! Vi var bl a i Skärholmen och shoppade lite. Hittade ett par byxor på Monki och funderar på att köpa en nya vinterjacka från Stadium faktiskt. Kan ju inte gå igenom vintern men den kappa jag har nu... Snart ska jag iväg till simskolan och sen träna lite själv!

Things Are Gonna Get Better

Everybody's got that time in their life
When everything hurts and nothing's right
But you gotta walk on, you gotta walk on.

Everybody's got a piece of their heart
That's been stepped on and torn apart,
But you gotta be strong, you gotta walk on.

'Cause I know, it's hard to have the strength and,
Sometimes you can't get through the day but,
Things just float on by like a river in the night.

But I know things are gonna get better, 
I know things are gonna be fine. 
I know life is gonna get better,
Standing here together,
Yes we're gonna be fine.


En utsträckt hand

Ligger i sängen med fötter kalla som is och ångest över att gå till jobbet imorgon. Att börja 7.15 gör det inte bättre. Jag vill inte! Kan inte någon bara komma och kidnappa mig!

Nåt personligtIt's not about me ... ! ... it's from me.

Körlektion

Det är förnedrans idiotisk att jag aldrig kan lära mig spegelrutinerna innan sväng! Till och med när vi pratar om det så gör jag fel. Och igen, och igen... igen. Det vill inte sätta sig i mitt huvud att man ska titta först och sedan blinka. Jag ger mig 17 på att jag kommer göra det nästa vecka igen. NEJ, det ska jag INTE! Nu ska jag träna mig själv tills dess. Vart jag än går, promenad eller stress till tåget - titta "backspegel", "sidospegel", blinka och sväng. Annars kommer jag åka på straffrunda nästa gång med Jonas och får köra 10, eller 100 om så behövs, höger- och vänstervarv för att printa in denna enkla lilla metod i min stackars skalle. Kommer det att hjälpa? Bra fråga.

Find my way home

Jag har massor med bilder kvar... har i uppgift att fixa några KISS-bilder jag tog från i somras som jag sedan ska skicka till morbror. Men det går segt. Har valt ut nu vilka han ska få dock men det tar emot att sätta igång när man inte har PS och måste sitta på nätet och fixa med begränsat verktygsfält. Men jag ska ska ta tag i det... snart. Har precis kommit hem från dansen för övrigt och ska slå mig ned i soffan om en stund med Top Model på tv:n och en stor tallrik kyckling och ris som måltid! Ska bli gott men jag är inte riktigt hungrig än otroligt nog.

I dagarna har jag fixat och målat min skrivbordsstol vit så att den slipper sticka ut jämfört med resten av rummet. En blå-grön stol i ett rött/svart/vitt sovrum är inte det vackraste. Den blir fin, nu saknas bara nytt rött tyg på. Jag har mina projekt här hemma men jag får aldrig tid att göra dem. Antingen jobbar jag eller så har jag ingen lust. Och idag ringde en tjej om ännu fler jobbmöjligheter för mig. Denna gång på Stureplan. Det går bra nu...
Jag är het på marknaden må jag säga haha, men vet inte om det är så bra för mig som man kan tro. Skulle vara skönt om jag bara kunde få klura ut mina problem för mig själv för en gångs skull så kanske jag kan komma tillbaka till mitt gamla jag igen.


Push it

Ligger och lyssnar på dunka dunka när grannungarna har fest ovanför oss, igen. Dag 2 på denna helg. Farsan får allt se till o stanna hemma lite mer så att man slipper detta. De lyssnar på Satisfaction. Tycker synd om vissa som måste upp tidigt imorgon bitti som inte kan sova nu pga av detta. Det blir liksom ingen riktig relaxhelg denna gång. Nu spelas Swedish House Mafia. De har iaf ingen dålig musiksmak ikväll. Har inte hört "red red wine" än så länge som de brukar spela i ett annars. Skönt. (Peppar peppar ta i trä) Hörde precis en gäll röst utanför porten där någon tjej vill komma in men det kan hon inte, för mamma har tagit bort fimpen som satt inlurkad i låset. Det hade du inte räknat med! BAAM, som ett slag i skrevet, och hon står gråtandes och stammar;

- Why?
- You know why.

Fall Buildings

Sa ju förut att jag skulle fota vid mitt jobb för att det så underbart fint. Så, jag tog med mig kameran på postrundan och plåtade lite. Då vädret var lite oförutsigbart hann jag inte få med allt jag ville men lite försmak får ni. En annan fin dag får jag återuppta projektet. Detta är så gott som det enda som är bra här...
Behind my back

Hur länge ska de älta det där? Jag gjorde fel, so what? Jag blir bara ledsen. Jag är bygd så att jag blir väldigt känslosam när jag gör fel. Då blir det inte bättre av att "trösta" mig för att få mig på bättre tankar, tvärtom, då forsar tårarna istället ner. Själv tycker jag att man ska acceptera, släppa taget och gå vidare, men det verkar inte vissa andra hålla med om. Nej man går istället och pratar om mig med alla andra och klagar på småsaker.

Wrong person, all wrong. Right?

Det omvända uttrycket "efter regn kommer solsken" tror jag stämde in på mig idag. Wow kan dagen börja sämre? Vaknar upp snorförkyld pga bubbelbad igår och måste ta nässpray. Åker till jobbet och är allmänt trött för att man har sovit lite för lite. Folket strömmade in och jag tog emot dem, frågade vem de skulle till och ringde till respekive. Medans ringer telefonen men jag har inte tid att svara. Sekunder senare får jag världens utskällning för mitt agerande och jag får sitta skamsen kvar medans tanten går igen. Förlåt mig.

Nej sen fortsatte dagen i sin vanliga långsamma takt och jag satt och plugga körteori. Det är verkligen segt på eftermiddagarna. Imorgon börjar jag 7.15 igen så jag borde lägga mig nu men jag kommer inte ha en chans att somna. Med tankarna på gårdagskvällen är det svårt att befinna sig någon annanstans än i drömmarnas värld. Haha efter en sådan liten pluttsak som hände blir jag superglad och superdeprimerad. Men det är så det ska vara. Några små fjärilar finns inom mig får spel så fort jag ser dig. Det får mig på bra humör igen trots dagens tabbar så jag fortsätter på det spåret... tack vare det så har jag börjat att skriva en ny låt igen. Ni kanske får höra den någon gång om ni vill. Äntligen får jag inspiration igen!

Night folks, sålänge kan ni lyssna på nåt awesome!


HipHop online

Passar på och gör lite reklam också. Under året så har min danslärare Daniel gjort ett dansprojekt till SVT som visades nyligen. 15 min långt är det och du kan se det på SVTplay.se. Spola fram till 01.01.00 där det börjar. För er som gillar dans är detta en rekommendation. (Kan avslöja att "tjejen" som steppar egentligen är Daniel) Grymt!


v. 45

Måndag och enda dagen denna vecka som jag är ledig. Så tog tag i lite saker som behövdes göras. Körlektion kl 10 och sedan iväg till arbetsförmedlingen som de har tjatat på mig i flera veckor nu. Allt för den lilla anledningen om jag skulle få ersättning för de dagar jag inte jobbade eller inte. Det fick jag ju såklart inte och hade inte förväntat mig heller, så jag avskrev mig från medlemskapet och står nu på egna ben för att söka nya jobb (om jag nu vill ha ett). 2 timmar bortkastad tid men aldrig mer. Avslutade med en runda i Farsta Centrum i jakt på ny mössa som jag förbaskat tappa senaste gången jag var ute på krogen. Förvånansvärt men som gjorde mig överlycklig var att den mössan jag tappat säljs fortfarande, så jag köpte två. En vit och en grå + vantar som jag inte ägde nå innan. Nu är jag redo för minusgraderna som trängt sig på de senaste dagarna!

På väg hem går jag förbi DNA - affären och jag kollar in som vanligt om de har några snygga nyheter. I ögonvrån ser jag en vinkande hand och vem står inte där, jo Anton från gamla klassen! Jag var tvungen att gå in och hälsa. Det är inte varje dag man träffar ett gammalt ansikte i farsta inte. Sist men inte minst bar det av mot ackis och hiphop-dans. Nu lär vi oss korre till denna låt, gick riktigt bra för en gångs skull.

GameX-mässan

Kista-mässan är stor, större än jag trodde. Hur mycket att se som helst! På plats fanns alla stora spelkonsoller, Super Mario i egen hög person (bokstavligen) speljättar och andra som hade något att göra i spelbranchen. Mina favoriter var nya GT 5 och Need for Speed och Guitar Hero, där jag höll mitt ord och utmanade proffsen på Megadeath hysteriska låt. Men det som tog hem priset var ändå den nya lanseringen från Xbox - Dance Central. Ett högklassigt dansspel utan några som helst kontroller - endast rörelsestyrt. Riktigt grymma koreografier med riktiga steg och inte bara "strunt" om man får säga så. Roligast var Poker face med "spank"-steget! Detta är det nya partyspelet alla kan vara med på och det står just nu högst upp på min önskelista! Det borde ni också ha.


Mario!


Några snygga bilar var också på plats.
Min favorit - Dance Central!

In the mood

Miami 2 ibiza - Swedish House Mafia

I spelvärldens centrumFick ett mail från Samsung som hade massa tävlingar. Jag deltog i några. Nu ska jag gå på GAMEX-mässan i Kista då jag vann 2 biljetter till specktaklet! Woho! Med en bra motivering att jag ska visa mina skills på marknaden ska jag härmed göra det också! Super Mario här kommer jag!

När hjärnan vill annorlunda

Trodde att han hade skaffat mustasch och släppte allt totalt, tills igår då jag insåg att jag förväxlat två stycken i flera veckor! De ser ju likadana ut (med vissa avgörande skillnader) Wow vad efter jag känner mig. När jag tar mig en närmare titt nu så ser jag ju skillnaden klart och tydligt, men jag kan ändå inte sluta kolla för att vara riktigt säker. Det var ju lite misslyckat. Hade sett fram emot något helt annat men som vanligt så blir det inte som jag har tänkt mig. Ska sluta inbilla mig att saker ska bli bra för då blir det helt annorlunda. Det enda som funkar är att lyssna på Hurts på resan mot något planerat så har jag i allafall en liten chans på något bra. Unspoken är bra.

Photoday

Eftersom jag inte fick ta med mig bilderna på Nadine så blir det bilder på mig från dagen...Vet inte om hon var rädd att jag skulle publicera dem här eller nåt. Men hon kommer inte undan, bara för det slänger jag med en bild på henne i allafall (av de fem som jag faktiskt fick)! Moahaha!


En blommig tjej lättar upp höstmörkret.
<3

Fick reda på något jag inte visste om innan. Om jag bara hade fått veta det tidigare...


Det finns inget dåligt väder...

Jag ska trotsa regnet och kasta mig ut för att göra det oundvikliga - fota! En 15 min bussresa är en baggis. Ute blir lite trist att vara då man förvandlas till en våt pudel så fort man sätter foten utanför porttaket. MEN om det slutar regna så kan det hända att det blir en sväng utomhus också. Jäkta inte Nadine...jag kommer på stört!


Dagens resultat

Frukost, fixa i ordning, lämna bror på mammas jobb, till kista, jobba 2 timmar, allergisk reaktion, åka hem, fördriva tiden, riskutbildning, ingen träning...

Dagens upplägg

8.00, äta frukost, passa bror, fixa i ordning, äta lunch, åka tunnelbana, lämna brorsan på mammas jobb, jobba 3 timmar, stressa till farsta, riskutbildning, ingen träning...


Some things that sounds right, and all that is you

Dark hair, puppy eyes, guitar cutie, bonestructure, marked lips, smooth talking, obsessed, shoulders, intense, not intrested, shy, brown, sweet, smile, heartbeat, always busy, music, feelings, everything , nothing, ashamed, talk, proud, I'm so lucky, not, stupid, questions, falling, landing really hard, bruised and scarred, can't breathe, seriuos, got something special, a lot, the one thing on my mind, perfectly fine, Freddie Prince Jr?, look at you, the one, someone else, mustash, what happend, regret, regret again. beutiful, no air, touch, hello...Memory


RSS 2.0