You know i'm sorry

I made a mistake, yes I know
It's over now, so let it go
Could this possibly be the end to our story

I made a plead through a note
God knows it's not a joke
I wish I could take it back
I wish I could take you back

Is this a stop or go
Red light, I don't know
Do you just wanna be alone
I don't know
I don't know 
I'm begging you

Please don't go
Don't go, away from me
Please don't go
Don't go, away from me

I can feel it all around me so alone
Calling you up to try to find a way home
Cause home's where the heart is
And I've been locked out for weeks
I gotta find the words to say to you
To make you listen, to make you listen
To the things I have to say
What do I have to say

Is this a stop or go
Red light, I don't know
Do you just wanna be alone
I don't know
I don't know
I'm begging you

Please don't go
Don't go, away from me
Please don't go
Don't go, away from me

Don't give up on love
Don't let go of love
I just want you to love me back

Dit Hit Till Från

Listan börjar närma sig publiceringsbar och jag packar väskan för att dra ut på en livräddarhelg. Träna ikväll med Jill och sen hjälpa till på steg 1-kursens slutprov på söndag. Då blir det dags att visa upp mina skådespelar-skills igen ha ha ha, detta kommer bli kul! Btw så har jag numera ett fyllt skafferi med kosttillskott i tablettform så det räcker för 3 år framåt... Fan vad jag kommer må bra!

Mors!

Astro

Jag

Styrs av -
Solen
Lyckostenar - Diamant och bergskristall
Motto - Jag ska! (verkar det bekant?)
Stil - Fördrar lysande och soliga färger som rött, orange och gult. Gärna originell, helt i stil med min färgstarka personlighet.

Personlighet - Jag har egenskaperna öppenhet, mod, storsinthet och trivs med att vara medelpunkt, att få vara den som syns och hörs mest. Är född ledare och organisatör men min envishet kan vara till min nackdel. Jag är en obotlig optimist. Mina motståndare kan uppfatta mig som självsäker och uppblåst, och en viss sanning ligger i det. Jag har hög moral och lyder hjärtats röst i alla livets skeden.

Kärleken - Jag får lätt kontakt, gör snabba erövringar men blir lika lätt besviken. I min jakt på kärlek hamnar du ofelbart i armarna på dem som förstått att slösa med smicker. Min partner får aldrig glömma att ge bevis på uppskattning.Du

Styrs av - Pluto
Lyckostenar - Opal
Motto - Jag kontrollerar!

Personlighet - Du har en stark personlighet, är intelligent och målmedveten. Du vet vad du vill och ser till att få det du vill ha. Du kan vara en gåta för din omgivning, men bakom ditt hemlighetsfulla lugn lurar mäktiga och starka känslor. Svagheten är svartsjukan. Du kräver total trohet och du är en mästare på att ställa till scener. Du är lättretad och reagerar tjurigt barnsligt. Mystik attraherar dig och du inspireras av ödesfrågor.

Kärleken - Passionerad. Du aktar dig för att binda dig för tidigt. Hem och barn är inte det största målet i livet. Känner du tryggheten i förhållandet satsar du allt!
Våra stjärnteckens kärleksastron från en bok från 1992, men ändå stämmer den till fullo! Jag tycker detta är otroligt intressant och jag ska se om detta kan leda mig någonstans...

Kommer förbli olycklig resten av året...

Livet leker och jag vill inte vara med. Den lilla luft som jag hade kvar har försvunnit och nu ligger jag här medvetslös. Jag skulle behöva HLR men det skulle inte hjälpa ens om Du gjorde det, vad tjänar det till. Jag kommer ändå aldrig få se dig igen. Inte en endaste dag i veckan som jag brukade. Du försvinner ur mitt liv på samma sätt som du kom in; oväntat. Det kändes så bra för ett tag sedan, men nu kommer dagarna bli medelmåttiga, normala, medioker. Every single day. Så nu står man och vinglar på en plattform stor som en sticka och bara hoppas på att den inte ska gå av. Egentligen borde jag ha ramlat för länge sen men av någon konstig anledning så står jag fortfarande kvar. Men jag får väl stå kvar här och vänta på ett mirakel, vad mer kan jag göra...

Jag har tänkt igenom detta med dagarna och kommit fram till att det inte finns några "bra" dagar, bara vanliga dagar och dagar med dåliga händelser som inträffar, som tynger ned en vanlig dag och gör så att en vanlig dag känns som en bra dag för att det inte hänt något dåligt. Missförstå mig rätt. Det är logiskt.

Mitt nya projekt...

är att göra en lista med de absolut sorgligaste låtarna som någonsin skrivits.

My mind goes...

Du finns i mina tankar varje dag
Du är det första jag tänker på när jag vaknar, det sista innan jag somnar
Jag drömmer om dig varje natt
På morgonen vaknar jag förtvivlad över att inget var sant
Jag kommer ihåg allting, alltid.

Försöker mina drömmar berätta något för mig
Framtiden, nutiden, paralellvärlden
Jag lever mitt liv totalt för någon annan.
Ska jag fortsätta, ska jag sluta

Jag kan inte ge upp min hobby
Ska först hitta ett annat intresse
Jag har inga andra intressen, om du inte är där
Jag blir styrd genom livet, fast inte utav mig själv

Drivkraften, Du, försvinner ifrån mig
Och kommer aldrig tillbaka
Vad ska jag göra nu?


The Boss

"Du får berätta för henne vad du ska göra och varför du är här, det är hon som är chef här."

-Kul att man får höra denna kommentar om sig själv, första gången man jobbar på ett nytt ställe!.

xxxx


Klåfingriga typer

Jag blir arg, jag blir såå ARG!
Det har hänt igen, källardörren har blivit uppbryten. What a surprise. När de hände 3 gånger förra året på samma vecka så blir man inte särskilt förvånad, bara munter. Så nu står vi där igen - utelåsta från källaren med bara ett titthål som vägledning, förrådet uppbrutet och mammas fina cykel borta. Varför får vi inte ha våra saker i fred? Just vårat förråd ska man in i, fast det inte finns något av värde där. Jag hatar världen ibland! Är så ledsen för mammas skull, den där cykeln är viktig för henne och vi har varken pengar eller tid för att det här ska fortsätta. Stockholmshem gör nåt för fan! Skaffa dörrvakt eller nåt, vi har bott med kriminella tillräckligt länge nu. Jag är inne på Laserturkens banor så detta kan bli otäckt. Ska nog sitta här ett tag till och lugna ner mig lite...

Soundtrack

Såg Asterix och Vikingarna idag morse. Tänkte nu dela med mig av slutsången som jag tyckte mkt om, med Celine Dion. Oturligt nog finns den inte på Spotify så det får bli det andra alternativet istället.

Länk till Youtube

IKEA

Nu efter tre dagars jobb och träning i sträck så ser jag fram emot en ledig dag i morgon. Den ska spenderas på IKEA bland annat. Jag har ju varit lite duktig i allafall och tagit mig till träningarna och dansat massa så detta blir en liten treat till mig. Jag gillar IKEA.

Från ett ställe till ett annat in lyrics

Min dag; sjung med i min nya version av Dolly Partons superhit!

Waking up at 6 and stumble to the kitchen
Make myself a bowl of yummy porridge
Eating and eating to eventually be full

Time is running out
I got to hurry up
Throwing on my clothes and smashing the door shut
'cause my train goes 7.02 sharp

Workin' 8 to 5, then straight to the subwaystation
and I'm getting off, to dance Breaking with my friend Al
We did spin on our heads, so we have a little headache
Then I'm travelling to Mörby, to meet ALL THE LIFEGUARDS!

Goodnight everybody!


Bio var det ja...

 ...och det blev Easy A på Rigoletto.

En kändistät film som påminner om Mean Girls bästa anda. Rolig tycker jag att den var så den är helt klart värd att se, passar bra om man vill bli på bra humör. Såna filmer gillar jag!


Moviemaker

När man inte har mycket intressant för sig om dagarna så blir det automatiskt att man tittar på film dagarna i ända. Lite tråkigt när man har sett det mesta redan men vissa filmer har jag lyckats undgå så därför har jag uppdaterat mig lite. Såg igår Göta Kanal 3 som gick på 4:an och hoppades på en toppenfilm från svensk sida. Jag blev besviken. Minst sagt! Jag älskar de två första filmerna men denna påminde bara om barnprogrammet "Brum" i en uppdaterad långversion. Musiken hjälpte till ganska mycket. Så från att sitta som ett förväntansfullt barn till att bli en totalt nedsjunken pöl var jag den kvällen. Bättre lycka nästa gång - alltså idag när jag såg Tim Burtons Alice i Underlandet med Mimmi. Den var en aning bättre ja. Blir lika förvånad över Johnny Depps kapacitet att förvandla sig till olika karaktärer varje gång. Bästa i denna film är den galna haren. Ett fint tekalas... Spoon! I morgon blir det film igen fast på lite större bildskärm, blir nämligen bio med Jill. Vet ej än vad vi ska se för det bestämmer vi då. Ni lär få reda på det inom kort...

Get closer

These times are hard
End up making us crazy, don't give up on me baby

Oh these times are hard
End up making us crazy, don't give up on me baby

Spelgalen

Någon som är sugen på en spelkväll? Då ska du komma till mig, för jag är nu totalt uppdaterad! När min bror har köpt
Need for Speed - Hot Pursuit där jag har startat en karriär som polis och crashar racerbilar om vart annat, och jag själv har införskaffat Dance Central så blir inte mycket gjort här hemma. Det som därmot blir av är träningen, inte en lugn stund. När vi får upp surround-anläggningen så kommer det bli en ultimat upplevelse! Om bara mamma kan lyfta på arslet och fixa någon gång...

Dessa spela kan jag erbjuda:
- Dance Central
- Kinect Adventures
- Need For Speed
- Singstar
- Guitar Hero 2, 3 och 5

Om ni gillar dessa spel eller äger några själva så är ni varmt välkomna till mig på bestämd tid så blir det battle i stora lass!


2011 har börjat

Maskerad - check, fierce kostym - check, ingen baksmälla - check.

Det nya året är invigt med många många människor i vår närhet. Vad mycket folk det blev igår! Men 20-30 pers i samma lägenhet som roade sig med ölspelet och charader så blev det inte annat än bra. Själv tog jag det hyfsat lugnt då jag ansåg att jag inte ska återuppta min extrema förkylning jag haft tidigare och inte är helt frisk från än, så så blev det. I år kan vi inte klaga på vädret får jag be om att få tala om, eller förra året då vi faktiskt hade en vit jul och snö på nyår. Dock fick vi snöoväder vid själva tolvslaget men det hindrade ju inte oss från att bege oss ut och skåla. Nere vid vattnet stod vi och beundrade fyrverkerierna som denna gång inte var så märkvärdiga. Men det är en speciell känsla man får när man står där. Nu är det ett nytt år... igen. Kom inte nu och säg att detta ska bli en nystart för det säger vi varje år - och vad händer? Man blir lika missnöjd över att inget vettigt har hänt så när nästa nyår inträffar så står man och säger samma sak igen... Gör som jag och se 2011 som en fortsättning på det fina som började 2010 istället, för det gör jag verkligen! En nystart är det sista jag vill ha! Detta år ska jag försöka satsa på det jag tycker är viktigt och hoppas på awesome upplevelse! Idag är det 1 januari och jag har redan börjat - jag har köpt nytt terminskort hos SL så nu är jag redo för många äventyr... Looking forward to it!

RSS 2.0